Het Harold van Zundert Stichting jaar hebben wij traditioneel afgesloten met een gezellige middag bowlen, afgelopen zondag 10 december!

Een van de lievelingsactiviteiten van onze gezinnen. IEDEREEN is namelijk uitgenodigd, dus ook alle ouders waarvan de kinderen inmiddels te “oud” zijn geworden en vaak niet eens meer mee gaan. Ook zij zijn bij deze activiteit nog van harte welkom.

En dat is altijd een gezellig weerzien en dan wordt er veel bijgekletst met oude bekenden en kennis gemaakt met nieuwe gezinnen.

Afgelopen zondag was erg zelfs weer een nieuw gezin die voor het eerst kennis kwam maken met de Harold van Zundert Stichting. En je ziet dan ook direct dan de jonge nieuwe gezinnen direct een klik hebben en elkaar opzoeken. De kinderen zijn een beetje van dezelfde leeftijd en ze zitten in eenzelfde situatie.

Hoe fijn is het dan om met gelijkgestemden te zijn, die herkenning te voelen of er over te praten en ook vooral gewoon GEZELLIG een middag met elkaar zijn.

Discobowlen

AEn dat was het, een gezellige middag met elkaar. Iedereen werd door het bestuursontvangstteam ontvangen en ingedeeld in groepen voor het bowlen. Maar bowlen op een lege maag is natuurlijk geen goede voorbereiding, dus stond er een heerlijke lunch klaar! Na een korte speech van onze voorzitter Peter stond er een lekker buffet klaar; een soepje, ragout, kroketjes, croissantje, er was een groot aanbod met veel lekkers.

Daarna konden we van start met bowlen! En niet zomaar bowlen, de discoballen en – lichten gingen aan en de muziek ging harder, want het was discobowlen! 

Na 1,5 uur de strijd met elkaar aangegaan te zijn, werd er hier en daar nog nagekletst en een lekkere borrel gedronken en was uiteindelijk was het tijd om weer naar huis te gaan. IEDEREEN kreeg natuurlijk nog iets leuks mee naar huis: een mooie positiviteitskalender en een heerlijk doosje Bonbons van Boulanger!

Zelfs wij als bestuur kregen lieve cadeautjes! DANKJULLIEWEL, super lief.

Kijken jullie weer mee met de leuke foto’s?

Dankbaar voor alle Sponsoring/Donaties

Een heerlijke middag met elkaar en een mooie afsluiting van “ons” jaar. We hebben gezellige uitjes georganiseerd, waardoor een weekend weg.

Ieder jaar zijn wij weer bijzonder DANKBAAR voor ALLE vormen van sponsoring aan onze Stichting, zodat wij weer een jaar met uitjes en mooie herinneringen konden organiseren.

Volgend jaar in 2024 gaan wij weer mooie herinneringen creëren en uitjes organiseren. We kregen zelfs al leuke tips van de “onze” ouders, dus die ideeën nemen we zeker mee in de nieuwe jaarplanning!

TOT VOLGEND JAAR!

 

Harold van Zundert Stichting nr21

Harold van Zundert Stichting nr48 Harold van Zundert Stichting nr47 Harold van Zundert Stichting nr46 Harold van Zundert Stichting nr45 Harold van Zundert Stichting nr44 Harold van Zundert Stichting nr43 Harold van Zundert Stichting nr42 Harold van Zundert Stichting nr41 Harold van Zundert Stichting nr40 Harold van Zundert Stichting nr39 Harold van Zundert Stichting nr38 Harold van Zundert Stichting nr36 Harold van Zundert Stichting nr35 Harold van Zundert Stichting nr34 Harold van Zundert Stichting nr33  Harold van Zundert Stichting nr30 Harold van Zundert Stichting nr29 Harold van Zundert Stichting nr28 Harold van Zundert Stichting nr37 Harold van Zundert Stichting nr32 Harold van Zundert Stichting nr27 Harold van Zundert Stichting nr26 Harold van Zundert Stichting nr25 Harold van Zundert Stichting nr24  Harold van Zundert Stichting nr22 Harold van Zundert Stichting nr20 Harold van Zundert Stichting nr19 Harold van Zundert Stichting nr15 Harold van Zundert Stichting nr6 Harold van Zundert Stichting nr5

Harold van Zundert Stichting nr23 Harold van Zundert Stichting nr18 Harold van Zundert Stichting nr17 Harold van Zundert Stichting nr16 Harold van Zundert Stichting nr14 Harold van Zundert Stichting nr13 Harold van Zundert Stichting nr12 Harold van Zundert Stichting nr11 Harold van Zundert Stichting nr10 Harold van Zundert Stichting nr9 Harold van Zundert Stichting nr8 Harold van Zundert Stichting nr7 Harold van Zundert Stichting nr4 Harold van Zundert Stichting nr3 Harold van Zundert Stichting nr2 Harold van Zundert Stichting nr1