Het jaar 2019 is bijna voorbij… wat is de tijd toch snel gegaan! Wat hebben we een PRACHTIG jaar gehad met de Harold van Zundert Stichting.

Met 9 grote events voor alle gezinnen, waaronder een weekend in Duinrell, kunnen we terugkijken op een jaar vol nieuwe herinneringen. Hoe bijzonder is het om ieder jaar weer mooie activiteiten te mogen en kunnen organiseren voor zoveel gezinnen waarvan een of beide ouders is overleden.

Om lol te maken, gezellig bij te praten, de kinderen met elkaar te laten spelen, elkaar tijdens te steunen op dagen dat het even een keertje niet zo lekker gaat. Omringd zijn door mensen die in dezelfde situatie zitten, die tegen dezelfde issues aanlopen, soms loop je even over, maar ook de leuke en waardevolle herinneringen. En dan is de afleiding, de gezelligheid en de herkenning erg waardevol.

Er wordt vooral veel gelachen, een borrel gedronken, bijgepraat over koetjes en kalfjes, maar soms is een blik of een knik genoeg om er even voor de ander te zijn, zonder iets te zeggen zit iedereen in een soortgelijke situatie. En de kids? Die SPELEN! Ongedwongen, gezellig en vooral met elkaar!

Op het einde van het jaar sta je daar extra bij stil. Kijken wij terug op een FANTASTISCH jaar, kijken we nog een keer naar alle foto’s en mooie herinneringen. BEDANKT dat jullie erbij waren!

Naast alle gezinnen, willen we ook alle sponsoren bedanken. Zonder jullie kunnen wij dit niet organiseren en voor elkaar krijgen. Als we terugblikken dan blikken we ook terug op alle evenementen, goede doelen acties, sponsoren en giften! Ongelofelijk wat er dit jaar is opgehaald met als hoogtepunt de AXI2AXI Run, waarbij zelfs een aantal gezinnen meeliepen in team Harold van Zundert Stichting. Maar ook de darttoernooien, sportevenementen, sponsor-events en goede doelen acties… Bijna te veel om op te noemen; IEDEREEN BEDANKT!

Vol trots blikken wij terug op 2019! Met nog meer trots kijken we vooruit op 2020, want ook volgend jaar mogen wij weer een jaar vol activiteiten organiseren voor ONZE gezinnen.

Kent u of bent u een eenouder gezin waarbij een van beide ouders is overleden en zitten de kinderen in de basisschoolleeftijd binnen deze regio, wij ontvangen jullie graag voor een kennismaking. Ervaar eens zelf hoe gezellig en relaxt het kan zijn. Ook al lijkt de drempel hoog, u wordt met open armen ontvangen!

Tot ZIENS in 2020 en voor nu wensen wij u hele fijne dagen! Vol warmte, liefde, gezelligheid en maak er een mooie herinnering van. Wij wensen u het aller beste voor 2020 en zien u graag weer terug.