Met 20 graden op de thermometer begon zondag 8 oktober al heerlijk. Het was tijd voor onze jaarlijkse Bioscoop++ dag! Een dag waarbij altijd ALLE gezinnen worden uitgenodigd en iedereen weer een gezellig kan bijkletsen. Leuk om te zien dat er ook gezinnen van de “oude garde”  bij waren en dus met oudere kinderen waren. Deze kinderen hebben wij letterlijk op zien groeien tot volwassenen!

Deze dag wordt altijd georganiseerd in samenwerking met C-Cinema, Donker & Blond en Prego. 3 Fijne bedrijven waar wij graag mee samenwerken.

De gezinnen kwamen met een glimlach op het gezicht aan bij C-Cinema in Etten-Leur, waar zij konden kiezen uit één van de vijf films: Pow Patrol, the Creator, Elemental, de ‘Grote Sinterklaas film en de strijd om pakjesavond’ en Happy Single.

Na dit keuzemoment bij de receptie volgde een hartelijke ontvangst met popcorn en wat fris, waarbij de kinderen ook geschminkt konden worden met een glitter-tattoo. Iedereen ging naar zijn/haar film in één van de mooie zalen. De bioscoop blijft altijd een mooie ervaring, maar daarmee hebben we nog geen tijd gehad om bij te kletsen! Dat moment kwam daarna.

Na de film was IEDEREEN welkom bij Donker & Blond en stond er een heerlijke lunch klaar. Van hartige hapjes en appelflappen tot sandwiches, stokbroodjes carpaccio of zalm en broodjes kroket of frikandel. Het was weer op en top verzorgd. Het keukenteam bestaande uit Finn, Jelle, Desiree, Arlette en Myrthe stonden er helemaal klaar voor. Wat leuk om te zien dat de kinderen van het bestuur (Finn en Myrthe) en Jelle als zoon van Harold nu niet mee gaan met de activiteit, maar dat zij nu achter de schermen hard mee werken om deze dag voor ONZE gezinnen tot een succes te maken!

En nog mooier is om te zien dat Lynn (9 jaar) en Faye (10 jaar) en Damian, 3 kinderen van onze gezinnen, ook al aan het mee werken waren! Lynn en Faye namen de drankjes op en Damian hielp achter de bar. Zo oefenden ze alvast voor later.  Gezellig werd er door de ouders en kids nagepraat.

De middag werd in het zonnetje afgesloten met een heerlijk ijsje bij ijssalon Prego aan de Markt in Etten-Leur.

Een dag die op en top verzorgd was en waarbij er alle tijd was om gezellig bij te kletsen!

Hierbij een korte impressie van deze HEERLIJKE dag!

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_1 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_3 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_5 Small  Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_7 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_9 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_10 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_11 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_16 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_17 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_22 Small  Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_19 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_23 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_13 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_18 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_24 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_14 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_15 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_20 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_8 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_12 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_4 Small Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_6 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_2 Small

Bios_Harold_van_Zundert_Stichting_21 Small