Ook dit jaar zijn wij het goede doel van De Van Oers Marathon Brabant! Dit jaar wel een andere vorm, want het is een Home Edition!

De Van Oers Marathon Brabant is in zijn gebruikelijke vorm dit jaar helaas afgelast, maar er is een alternatief georganiseerd: de Van Oers Marathon Brabant Home Edition.

Het is simpel: je kunt deelnemen door jouw eigen race te lopen, waar ook ter wereld! Stichting Marathon Brabant en de hoofdsponsor Van Oers hebben voor dit alternatief gekozen om mensen te stimuleren in beweging te blijven, ook in tijden van maatschappelijke afstand.

Er zijn prijzen voor de winnaars van de respectievelijke categorieën. Alle deelnemers van de Van Oers Marathon Brabant 2020 doen automatisch mee om kans te maken op een Garmin horloge. Deelnemen aan de thuiseditie is GRATIS!

Van Oers Marathon Brabant: Harold van Zundert Stichting hèt Goede Doel

Wat zijn wij weer TROTS en bijzonder DANKBAAR dat wij ook dit jaar wéér het goede doel van deze prachtige marathon mogen zijn! Alle deelnemers kunnen een vrijwillige donatie doen en zoals wij begrepen, hebben er al bijzonder veel deelnemers gedoneerd aan ONZE Stichting! Ongelofelijk BEDANKT iedereen!

Van Oers Marathon BrabantVan Oers Marathon Brabant

Hoe werkt het?

De wedstrijd begint op 10 oktober en eindigt op 25 oktober om 17.00 uur (Amsterdamse tijd, GMT + 1). Je mag overal ter wereld je eigen parcours lopen, mits je één van de volgende vaste afstanden aanhoudt: 5 km hardlopen, 10 km hardlopen, 21,1 km halve marathon, 42,2 km marathon, Family Run met je (klein)kind (1 km) of Lopen (15 km). De eerste vier afstanden zijn competitief, wat betekent dat er prijzen zijn voor de winnaars.

Voor de wedstrijd gebruik je de app Strava. Upload je afstand en tijd via Strava.com en verander de titel van de Strava-activiteit in “Van Oers MB 2020; [Afstand]; [Voornaam Achternaam]”. Zo ben jij er zeker van zijn dat jouw activiteit onderdeel uitmaakt van de wedstrijd. Lees alle details op: https://www.marathonbrabant.nl/home-edition-2020.

Hoe kun jij deelnemen?

Ga naar het online AANMELDFORMULIER en kies voor een van de ingestelde afstanden. Er zijn geen registratiekosten. Als je je aanmeldt, krijg je de mogelijkheid om te doneren aan het goede doel van de Harold van Zundert Foundation als je dat wilt, via de betaalmethode Ideal. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin het wedstrijdreglement. Lees de overige regels hier.

Prijzen Van Oers Marathon Brabant Home Edition 2020

Op de Facebook pagina van de Van Oers Marathon Brabant wordt iedereen op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen! Neem eens een kijkje en volg alle HARDLOOP-HELDEN die zich vrijwillig voor onze Stichting inzetten!

“Yes, we hebben prijzen voor de klassementen van de 5km, 10km, halve en hele marathon: de nummers 1, 2 en 3 ontvangen een gegraveerde medaille. En voor de nummers 1 hebben we daarbij een verrassingspakket met streekproducten! Die zouden we zelf ook wel willen….
Maar we hebben meer… binnenkort maken we bekend hoe je – als niet-klassementloper – zo’n verrassingspakket kunt winnen.
Alle deelnemers maken al kans op een Garmin horloge. Genoeg reden om je in te schrijven!
Begint het al te kriebelen?” – Facebook Pagina Van Oers Marathon Brabant
Van Oers Marathon Brabant