Vorig jaar was de eerste keer dat wij werden uitgenodigd om deel te nemen aan het voetbalkamp De Rebelletjes. En dit jaar mochten wij weer komen! Wat een mooi initiatief.

Van 1 t/m 3 september 2016 werden de kinderen van de Harold van Zundert Stichting uitgenodigd om deel te nemen aan de voetbaldagen van de Rebelletjes op het terrein van Gloria UC in Baarle-Nassau.

De Rebelletjes

Voetbaldagen de Rebelletjes zijn voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Hier leer je al een beetje hoe het is om als profvoetballer door het leven te gaan. Onder leiding van ervaren trainers word je weer een stukje beter als voetballer. Er zijn daadwerkelijk profvoetballers aanwezig en deze voetbaldagen zijn voor stoere voetballers.

Onze Rebelletjes

6 kinderen van onze stichting namen deel en werden in deze 3 dagen de kneepjes van het voetbalvak bijgebracht, door diverse oud-profvoetballers als Marcel Meeuwis, Romano Denneboom, Dennis Gentenaar.

Hoogtepunt was de dagelijkse afsluiting met ‘trap um eraf’, waarbij de kinderen de voorbijkomende fietser met in zijn hand een taart (Marcel) mochten proberen te raken met hun bal.