Op 30 en 31 maart is er een dart marathon gehouden waarbij wij als de Harold van Zundert Stichting het goede doel waren! En wat is er een prachtig bedrag opgehaald €4850 + €1200; wij zijn zo ongelofelijk dankbaar voor de inzet van iedereen.

Darten

We kwamen zelfs in diverse media voorbij:

Kijk op Drimmelen

Facebook pagina 1

Facebook pagina 2

Dartmarathon

De 24-uurs dartmarathon  in Lage Zwaluwe was een mega succes.

Zaterdag om 12.00 uur het startschot door Lieke Schuitmaker met bezoek van Harry Bakker, ’n Bietje Kwats, Marco Kanters en Huub Hangop. Ook was er een de Meno Peno party, de veiling van het tenue van Nederlands elftal keeper Tim Krul, een NAC shirt en vier kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom.

Zondagochtend was er een ontbijtbuffet en het open podium. Een heuse loterij met bijhorende prijzen, foto’s van fotograaf Marcel Raafs, allerlei ballondieren dankzij Darja Vos, het bezoek van Jan-Willem Stoop, medailles voor de darters én de bekendmaking van de opbrengst, omroep Drimmelen was erbij én hebben het allemaal gezien en beleefd. Wát een weekend… en zo schreven zij het volgende artikel:

“Het was druk in café ’t Roer Om in Lage Zwaluwe afgelopen weekend. Activiteiten die, mede dankzij initiatiefneemster Elise Polak, allen ten goede kwamen aan het goede doel. De Harold van Zundert stichting mag, dankzij de 18 darters, waaronder drie vrouwelijke, die het 24 uur vol hebben gehouden zonder te rusten, maar wél met een goede maaltijd van Kombuijs Lage Zwaluwe in hun buik, dankzij alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen in de organisatie en natuurlijk dankzij alle sponsors en donateurs, een bedrag van 6050 euro ontvangen. 4850 euro brachten alle activiteiten tezamen op, wat dan ook op de cheque staat geschreven die Peter van Zundert van Elise mocht ontvangen. Volgende maand legt een sponsor daar nog eens 1200 euro bovenop.

In de ludieke eindspeech die Johan van der Vlist hield, werden een aantal mensen specifiek uitgelicht die allen een groots applaus kregen. Elise Polak voorop, samen met haar partner Robert, maar zeker ook Alex en Elma van ’t Roer Om, Stef Luijten voor het verzorgen van de muziek en Lily van ’t Geloof voor haar belangeloze inzet. Het grootste applaus was er natuurlijk voor de 24-uurs darters Stef, Jan L., Jan de B., Jan E., Paul, Alfred, Remco, Rob, Ron, Luc, René, Niels v.d. V., Niels v. A., Alex, Robert, Kim, Ellen en Elise.

Wat mensen voor elkaar kunnen krijgen als ze het samen doen, iets wat wethouder Jan-Willem Stoop ook aangaf, daar is de 24-uurs dartmarathon van afgelopen weekend een perfect voorbeeld van. De foto’s die wij maakten bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel, het voorstellen van de darters en het startschot bekijkt u hier, de foto’s van de kakkende schapen volgen later vandaag, want dat… is een hoofdstuk apart.”

Bron: Omroep Drimmelen op Kijk of Drimmelen