Deze maand hebben wij een prachtig bedrag gesponsord gekregen van ABAB Accountants en Adviseurs, namelijk €2.500. De Voorzitter Hoofddirectie van ABA, John Verhagen heeft de cheque persoonlijk overhandigd aan onze voorzitter Peter van Zundert en Arlette van Zundert, pr-&communicatie.

Donatie ABAB 

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Elise van Geel, werkzaam als assistent-accountant bij ABAB, droeg dit goede doel aan bij haar werkgever. Als inwoonster van Hooge Zwaluwe is Elise persoonlijk bekend met de stichting uit Lage Zwaluwe, waar de familie van de overleden Harold van Zundert woont.

John Verhagen: “Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan verschillende organisaties. In dit geval is het extra bijzonder dat we kunnen bijdragen aan een goed doel waarmee één van onze medewerkers persoonlijk bekend is. Het is mooi en krachtig om te zien hoe de familie van Harold het verdriet met hun stichting heeft kunnen omzetten in activiteiten waarmee ze andere families ondersteunen bij zo’n groot verlies. Wij kunnen niet anders dan dit een warm hart toedragen.”

Wij zijn bijzonder trots op zulke donaties en zoals Peter, voorzitter van de Harold van Zundert Stichting, dit omschrijft in het officieel persbericht van ABAB het mooi omschrijft: “We zijn blij met deze donatie en vinden het heel bijzonder dat een bedrijf als ABAB doneert aan een stichting met een regionaal karakter. De donatie gaan wij gebruiken voor het organiseren van leuke uitjes, zodat de betrokken families het gemis even kunnen vergeten.”

Het volledige persbericht vindt u hier: https://www.abab.nl/artikelen/abab-accountants-en-adviseurs-steunt-harold-van-zundert-stichting 

ABAB Harold van Zundert Stichting

Foto: Voorzitter Peter van Zundert en pr & communicatieverantwoordelijke Arlette van Zundert van de Harold van Zundert Stichting ontvangen de donatiecheque van John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB.

Over ABAB 

ABAB Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesorganisatie met meer dan negentig jaar ervaring en zevenhonderd betrokken medewerkers, verspreid over veertien vestigingen. Bij ABAB hebben ondernemers een persoonlijke sparringpartner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Die kijkt met hen vooruit om tijdig te anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning. Zo dragen zij bij aan het succes van deze ondernemers.

ABAB ontzorgt klanten met het samenstellen van jaarrekeningen, audit en assurance, (internationale) fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, payroll advies, HR services, bedrijfskundige advisering, corporate finance, inkomens- en estate planning, pensioenadvisering, ruimtelijke ordening en milieu, mediation, subsidieadvisering, administratieve dienstverlening en vastgoedadvies. ABAB, allround en alert.