Op zondag 10 juli 2016 hebben wij ongeveer 30 gezinnen blij gemaakt met een dagje Duinoord. Het weer was prachtig en wat hebben we genoten.

Duinoord

Duinoord is een all-inclusieve speelparadijs. Een dag voor jong en oud en waarbij er voor ieder wat wils was. Het speelparadijs heeft een diverse speelmogelijkheden en een groot terras. Alles is inclusief. Drankjes, hapjes, snoep, salades, broodje, frietjes, pizza’s, ijsjes, slushpuppy’s, noem het maar op, alles is aanwezig. Een super leuk initiatief wat mogelijk is gemaakt door onze vele sponsoren.

Mooie dag in Duinoord

De dag begon al goed. Onze vaste chauffeur Jacques Nuijten heeft ons in een dubbeldekker van Brabant Expres naar Cromvort gebracht. Jacques is onze chauffeur die zich al jaren belangeloos inzet voor de Stichting. Een topper!

Om 11.00u kon het dagje Duinoord beginnen. En dat begon al goed…..

De ouders gingen het terras op in de zon en de kinderen konden optimaal gebruik maken van alle faciliteiten. Het was een onbezorgde dag. Alle kinderen waren druk aan het spelen en zij konden genieten van de zon, fijne gesprekken en momenten en natuurlijk een heerlijk hapje en drankje.

Klimmen, klauteren, schieten en spelen

Ook voor de kinderen was er genoeg te doen en zij konden volop genieten.

Er is een grote speeltuin met speeltoestellen en diverse leuke attracties. Voor de sportievelingen onder ons waren er sportvelden zoals bijvoorbeeld volleybalvelden.

Alle kinderen gingen los op de trampolines en de water sproeiers. Het was weer was zonnig, dus in zwembroek was het 1 groot feest.

Het stoere laserschieten werd ook druk bezocht. Ook voor de wat oudere kinderen die meer spanning en sensatie wilden opzoeken konden naar het klimbos. Hier konden ze klimmen, klouteren, tokkelen, abseilen en stoere kapriolen uithalen. Natuurlijk was dit onder begeleiding en geheel veilig.

Prachtige dag

Om 18u ging de afgeladen dubbeldekker weer richting Etten-Leur. We kijken terug op een mooie dag. Waardevolle gesprekken, steun die we aan elkaar hebben en heel veel gezelligheid. Het is weer een onbetaalbare en onvergetelijke herinnering.