Vandaag hebben wij de sponsorcheque mogen ontvangen van de Van Oers Marathon. Maar liefst €948 is er opgehaald met de vrijwillige bijdrage van de hardlooptoppers van de Van Oers Marathon Brabant. Ongelofelijk wat deze lopers bij elkaar gelopen hebben met deze bijdrage die zij vrijwillig hebben gedaan!

Maar dit is niet alles; de Stichting van de Van Oers Marathon Brabant rond dit SPONSORBEDRAG af op €1000,-. SUPER BEDANKT!!!

Michel Petrusma en Arlette van der Linden mochten de cheque in ontvangst nemen van de Stichting Van Oers Marathon Brabant.

Van Oers Marathon Brabant

Van Oers Marathon Brabant

In totaal hebben er 450 deelnemers meegedaan aan de thuiseditie van de Van Oers Marathon Brabant. Dit is nog steeds 10% van een normale editie. Super om te zien dat zoveel lopers toch de motivatie hebben gevonden om in eigen tijd in de periode van 10 t/m 25 oktober om mee te doen aan deze thuiseditie.

En maar liefst een kwart van de deelnemers heeft een vrijwillige donatie gedaan aan ONZE Harold van Zundert Stichting.

Hardlooptoppers

Wij zijn alle HARDLOOPTOPPERS enorm DANKBAAR!

Niet alleen heel knap voor deze prestaties, maar ook zeker voor alle VRIJWILLIGE donaties aan onze Stichting! Ongelofelijk mooi om te zien dat zoveel mensen ons een warm hart toedragen en dat uiten door ons te helpen om onvergetelijke herinneringen te organiseren voor gezinnen die dit hard kunnen gebruiken.

Gezinnen waarvan een of beide ouders is overleden, kinderen die verder moeten zonder een papa of mama is natuurlijk onmenselijk en niet zoals het “hoort te zijn”. Voor hen organiseren wij gezellige uitjes met een lach en soms met een traan. Maar ook juist het niet hoeven uitleggen of er niet over hoeven praten is fijn, maar wel omringd zijn met mensen die je helemaal begrijpen! Met mensen zijn die jou en de dingen waar jij tegenaan loopt gewoon begrijpen en er samen dan ook om kunnen lachen of even een gebaar als het nodig is.

Dat is waar wij het voor doen! En jullie deden dit voor ons…. DANK JULLIE WEL! 

Onze Eigen Hardlooptoppers

Anne-Marie van Ommeren en Bas Bastiaans; ONZE eigen hardlooptoppers! Anne-Marie en Bas zitten al een aantal jaar bij onze Harold van Zundert Stichting en grepen deze Van Oers Marathon aan om ook iets “terug te doen” voor onze Stichting.

Bas en Anne-Marie liepen afgelopen donderdag de 5km. Hiervoor hadden zij een prachtige locatie uitgezocht, een mooi bos in de Hoge Veluwe in Gelderland. Bas begon deze run met last van zijn rug, maar voor onze Stichting is hij keihard doorgegaan en had hij zelfs de rugklachten er voor over. Natuurlijk wel onder aanmoediging van zijn loopmaatje Anne-Marie!

Beide hardlooptoppers hebben zelfs nog een vrijwillige donatie voor de Harold van Zundert Stichting gedaan.

En zien jullie de shirtjes met onze Stichting er op? Voor de kenners onder ons; dit zijn de Axi2Axi shirtjes waarbij team Harold van Zundert Stichting met een heel groot aantal ouders en zelfs kinderen van onze Stichting mee liepen! Benieuwd naar de foto’s hiervan; klik dan hier.

Dit is precies waar wij voor staan; gezelligheid, samenhorigheid en elkaar steunen als dit nodig is! En dat vertaalt zich dus in zulke events… daar krijg je toch kippenvel van!


Bas & Anne-Marie; SUPER gedaan en THANKS! 

Van Oers Marathon Van Oers Marathon Van Oers Marathon