Wat fijn dat we dit jaar weer mooie evenementen, dagjes uit en gezellige activiteiten kunnen organiseren voor ONZE gezinnen. 

Dit kunnen wij niet zonder sponsoring en donaties. Daarom willen wij AL ONZE sponsoren heel erg BEDANKEN voor de vaak jaarlijkse bijdragen. Zo hartverwarmend en mooi dat wij daarmee weer onvergetelijke herinneringen kunnen creëren bij onze gezinnen.

In het bijzonder willen wij IMenz Interim Management B.V. bedankt voor een enige bijdrage die wij hebben mogen ontvangen; namelijk €1500,-.

 

IMenz bestaat dit jaar 15 jaar en zij zochten een goed doel om mee samen te werken. En wat waren wij vereerd dat wij dat zijn geworden. Op vrijdagochtend 25 maart ontmoetten Peter (voorzitter en vader van Harold) en Arlette (zus van Harold en bestuurslid) 4 van de 5 interim managers van IMenz. Peter heeft een korte presentatie gehouden over onze Stichting en hoe we hier gekomen zijn. En uiteindelijk werden Peter en Arlette verrast met een cheque van €1500,-.

ONGELOFELIJK! 

“Soms ontmoet je mensen die je direct in je hart raken. Zo werden wij geraakt door Peter en Arlette van de Harold van Zundert Stichting”, aldus IMenz. Hetzelfde zeggen wij over IMenz; mensen met het hart op de juiste plaats en vanuit hun deskundigheid en betrokkenheid een meerwaarde zullen blijven voor hun opdrachtgevers in de publieke sector.

IMenz bedankt!

En nogmaals dank voor ALLE sponsoring en donatie!