Peter en Elly, de ouders van Harold van Zundert, waren 25 februari maar liefst 50 jaar getrouwd.
50 Jaar geleden gaven zij elkaar het ‘JA-woord’ in de Gummaruskerk te Wagenberg.
En wat hebben ze al samen meegemaakt. Een prachtig gezin met 2 nog mooiere kinderen; Arlette en Harold. Broer en Zus, een band die nooit te breken was. Een gezin waarbij een positieve instelling altijd centraal staat.
Elly, Peter en Arlette hebben een van de meeste verdrietige gebeurtenissen meegemaakt; het overlijden van hun zoon en broer Harold. Plotseling uit het leven gerukt, iets wat nooit had mogen gebeuren. Maar als er 1 familie symbool staat voor het positief verwerken van verdriet dan is het dit gezin van Zundert.
Verdriet omdraaien naar iets positiefs; het oprichten van een Stichting om Harold te eren, maar ook in leven te houden. In onze gedachten, in onze herinneringen en daarnaast dus iets goeds doen voor de medemens. Die eenzelfde situatie meemaken. Een gezin met jonge kinderen en dan een van beide ouders die komt te overlijden. Daar is onze Stichting voor in het leven geroepen. Om voor deze gezinnen het verdriet dragelijk te maken door mooie herinneringen met elkaar te maken, gelijkgestemde een plek te geven waarbij geen uitleg nodig is. Waarbij wij er zijn, de gezinnen er zijn. Om gezelligheid te maken, en herinneringen.
Peter en Elly
“Waar is de Tijd gebleven”
“Wat is er veel gebeurd in al die jaren”.
Wij hebben samen “lief&leed” gedeeld.
Onze ‘positieve’ instelling is heel belangrijk geweest om het verlies van Harold te verwerken.
Hopelijk kunnen wij nog vele jaren in een goede gezondheid met elkaar genieten van het leven.
En dan is precies wat wij Peter & Elly gunnen. Een leven lang gezondheid en genieten van elkaar en het leven. Van hun dochter Arlette, hun schoondochter Veronique en alle kleinkinderen!
Peter & Elly van Harte Gefeliciteerd!