Een mega donatie van Stukadoorsbedrijf van Baal!!! We zijn totaal overrompeld en met enorm veel trots hebben wij een bedrag van maar liefst €8.3391,48 mogen ontvangen!!!

Dit is ongelofelijk maar waar. Het top bedrijf Stukadoorsbedrijf van Baal B.V. bestond 25 jaar. En Hans en Monique van Baal wilden geen cadeaus voor het jubileum, maar wilden donaties voor een regionaal goed doel. Zij kozen voor onze Harold van Zundert Stichting. Naast de link met de stichting vonden zij dit een waardevolle stichting om de donaties aan te schenken. En wij waren al enorm DANKBAAR dat wij uitgekozen waren, nog voordat wij überhaupt wisten hoeveel donaties er zouden worden opgehaald.

Zeker na de corona periode zijn de donaties aan stichtingen minder geworden en ook de donatie/sponsorevents zijn minder dan voorheen. Gelukkig kunnen wij bouwen op onze trouwe sponsoren en donaties! Wist u dat er donateurs zijn die vanaf het eerste moment maandelijks een bedrag overmaken naar onze stichting? Dit is enorm waardevol en daardoor kunnen wij alle activiteiten organiseren en onvergetelijk herinneringen creëren. Wij zijn een ieder die bijdraagt aan onze stichting dan ook enorm dankbaar.

En zo nu en dan mogen we een hoog bedrag ontvangen…. Maar dit was wel een heel bijzonder hoog bedrag!!! WAUW!!! Het heeft ons versteld doen staan. En met kippenvel heeft Peter dit bedrag in ontvangst mogen nemen. Je ziet aan Peters gezicht hoe erg hij er van onder de indruk is.

Zo intens trots en dankbaar kunnen wij niet omschrijven. 

Stukadoorsbedrijf van Baal had een fantastisch jubileum georganiseerd voor personeel en zakelijk relaties en wij hebben daarvan mogen meegenieten.

Hans en Monique, nogmaals BEDANKT! Wij kunnen niet omschrijven wat dit bedrag voor onze stichting betekent. We kunnen hier zoveel mooie activiteiten voor organiseren en gezinnen mooie herinneringen meegeven.

 

Lees hier wat Peter er over schreef op onze facebook pagina

Stukadoorsbedrijf van Baal zet Harold van Zundert Stichting in ’t zonnetje, tijdens het 25-jarig jubileumfeest.
Hans & Monique wilden geen cadeaus voor het zilveren jubileum van hun Stukadoorsbedrijf van Baal, maar zochten een regionaal Goed Doel en hadden daarvoor met elkaar de Harold van Zundert Stichting uitgekozen.
Wij vonden dat méér dan fantastisch en vrijdagavond 7 juli mochten wij een prachtige cheque met het overdonderende & hartverwarmende bedrag van maar liefst € 8.391,48 van Hans in ontvangst nemen.
Hans & Monique: Namens alle bestuursleden van de Harold van Zundert Stichting, willen wij jullie van harte bedanken, dat jullie de Harold van Zundert Stichting, als ‘t Goede Doel van jullie 25-jarig bedrijfsjubileum, echt in het zonnetje hebben gezet!
Mede door deze geweldige donatie kunnen wij voor de kinderen van onze gezinnen onvergetelijke activiteiten organiseren.
Ook danken wij IEDEREEN héél hartelijk, voor hun donatie aan de Harold van Zundert Stichting.

Media Aandacht

Er is zelfs media aandacht voor deze donatie geweest!

https://www.bredavandaag.nl/reader/39957#p=16

 

Stukadoorsbedrijfs van Baal

Wat extra info over Stukadoorsbedrijf van Baal:
“Stukadoorsbedrijf van Baal

Stukadoorsbedrijf van Baal is gevestigd op industrieterrein “De Waterman 1A″ te Rijsbergen (ca. 10 km onder Breda). Sinds 2014 is er ook een vestiging in Goes geopend, aan de Wijngaardstraat 41.
Het bedrijf is in 1998 opgericht door Hans van Baal, het is begonnen als eenmanszaak en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar op dit moment 30 stukadoors werkzaam zijn.

Wij zijn een regionaal opererend stukadoorsbedrijf en met name gericht op West-Brabant en Zeeland. De werkzaamheden verrichten we voor zowel aannemers als particulieren. Ook diversen woningcoöperaties behoren tot onze klantenkring. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door stukadoors welke stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of wilt u vrijblijvend een offerte of advies? Neem contact met ze op: https://stukadoorsbedrijfvanbaal.nl/

 

 

page Jubileum_van_Baal_donatie_1 Jubileum_van_Baal_donatie_2 Jubileum_van_Baal_donatie_3