“VerrassingsCase” voor alle gezinnen, die regelmatig deelnemen aan onze activiteiten.
Wat een jaar hebben we meegemaakt in 2021… helaas waren evenementen of uitjes niet mogelijk door het Corona virus.

We konden geen jaarafsluiting doen, elkaar fijne feestdagen wensen en gezellig met elkaar bowlen en eten.

Daarom hadden we dit jaar iets anders bedacht om toch iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2022 te wensen! We missen onze gezinnen, de gezelligheid, de goede gesprekken en het met elkaar zijn. Vandaar dat we toch een contactmoment hebben gezocht.

Verrassingggggg

 Onze gezinnen blij maken is onze missie; normaal met leuke uitjes, maar kan dat niet, dan zoeken we naar andere oplossingen.
Daarom een mooi lichtpuntje voor alle gezinnen; een geweldige “VerrassingsCase” met een gevarieerde inhoud.
Peter van Zundert, voorzitter en vader van Harold van Zundert Stichting, heeft de verrassingscase persoonlijk rondgebracht bij 50 gezinnen. Aan de deur, als verrassing met een verrassingscase.
Omdat alle gezinnen niet allemaal uit dezelfde plaats komen, was het een hele onderneming om bij alle gezinnen langs te gaan. Maar het was ontzettend leuk om te doen.

Heel veel blije gezichtjes van de kinderen en dankbaarheid voor ons allemaal van de ouders!
 Verrassingscase Stichting

Op naar 2022

Hopelijk kunnen & mogen we in 2022 weer leuke evenementen organiseren en weer bij elkaar zijn. Ook voor de gezinnen is het wennen. Bij onze Stichting hoef je namelijk niks uit te leggen, iedereen zit in een zelfde situatie; weduwe/weduwenaar met kinderen. Altijd een hartverscheurend verhaal, maar super sterke vaders en moeders die alles doen om ondanks de situatie de kinderen gelukkig te maken en een zo onbezorgd mogelijk leven te geven.

En wij proberen daar een steentje aan bij te dragen; leuke uitjes organiseren en gezellig bij elkaar te zijn.
Tot in 2022!
Verrassingscase Stichting